Pelayan Hotel

Selasa, 21 September 2010

Cara Nak HackFacebook bersama Hacker Megat



nie gamba untuk tajuk kita ariney ea.....


Kalau Korung nak tau sebenarnya Fb Kita boleh di rembat dan di hack...ok sebelum kita pergi jauh,,,Prof megat nak nasihat kan kat korung jangan sesekali buat dajal..ea setelah dapat ilmu nie dari megat......
untuk tanda-tanda Fb Korung dah kena hack ialah..
1.korung tak boleh bukak FB2.KOrung punya maklumat dah berubah
3.segala gamba hang akan di rembat oleh hacker dan di buat bende yang tak elok...

ok sebelum tu bia megat upload gamba hacker


haaa...lebih kurang macam nie la gamba hacker..kekekeke,,,

ok mase untuk kite pergi lebih mendalam...ea....

Berikut ini adalah 3 Cara hack Facebook terbaru:
- Menggunakan FacebooZ
- Menggunakan Keylogger
- Menggunakan Social Attack

- Menggunakan FacebooZ
Hack facebook menggunakan FacebooZ adalah cara hack facebook yang sangat susah, untuk cara hack facebook menggunakan FacebooZ , anda harus mempunyai program internet berupa software Java dari Sun Microsystem dan Framework minimal edisi 2.0 , bila di komputer anda tidak terpasang software ini ,  melakukan cara hack facebook menggunakan FacebooZ ini di warnet , jika anda masih tidak mempunyai  java dan Frameworknya , maka ikuti langkah langkah yang ada di bawah ini untuk cara hack facebook menggunakan FacebooZ.

Untuk Java :

1. Buka Alamat Web http://jdl.sun.com/webapps/getjava/BrowserRedirect?locale=en&host=www.java.com:80

2. Download Penginstall Java Tersebut ke Komputer anda , tetapi bila anda menemukan tulisan seperti di bawah ini , berarti anda tidak perlu menginstallnya lagi:

Verifying Java Version
Congratulations!
You have the recommended Java installed (Version - Update --).

If you want to download Java for another computer or Operating System, see all Java downloads here.

To find out if Java is working on your system please visit:
Test your Java Virtual Machine (JVM)

3. Install Program Java tersebut di komputer anda.

Untuk FrameWork :

1. Buka Alamat Web ,http://www.microsoft.com/downloads/en/confirmation.aspx?familyId=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displayLang=en

2. Download FrameWork

3. Install program tersebut di komputer anda

Setelah korung dah membuat perkara tadi dan sudah siap nak hack mangsa anda , maka cara untuk hack guna cara  FacebooZ, silahkan ikuti langkah langkah di bawah ini.

1. Download Facebook di

http://www.ziddu.com/download/6202817/Groundfacebook.rar.html
dan
http://www.ziddu.com/download/6202880/Document1.pdf.html

2. Gunakan FacebooZ dengan bijak mengextract file zip tersebut , kalau anda belum punya WinZip silahkan cari di google dengan kata kunci "WinZip gratis atau Free WinZip" .Maaf untuk link untuk download WinZip ini tidak disediakan berhubung saya capek :D

3. Klik File yang bernama facebooZ.jar, kalau sudah memenuhi 2 syarat penggunaan cara hack facebook menggunakan facebooZ , lihat di atas

4. Maka akan tampil program FacebooZ , lalu anda kira kira sendiri, buka notepad , diisikan dengan kata kunci dari kamus indonesia-inggris atau malay-inggris dan data data si korban , misalkan di notepad diisikan tarikh lahir , alamat , hobi dan lain lain , lihat saja tulisan di bawah ini.

31 ogos 1957
(letak alamat disini...alamat Mangsa)
(kat sini pulak letak hobi mangsa )
(pastu letak bende bwh nie bia kelirukan serve)
Makanan
Minuman
Berlari
Bekerja
Bermain
Eating
Drinking
Running
Playing

dah siap... save dengan nama password.txt

5 selepas itu tunggu la hasilnya..memang lambat sikit tapi berbaloi la......ok...

yang dua cara lagi nanti prof Megat sambung ea..penat menaip lor.....

1 ulasan: